ValetPRO
King Carthur
Soft99
Dodo Juice
Collinite
Gtechniq
Rupes
Sonax
Meguiars
Autoglym
Padboys
Mothers
Dr Dirt
Gyeon
tershine
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Mirka
Chemical Guys
Angelwax
Furniture Clinic
Menzerna
Flex
Microfiber Madness
Tokya
Poorboys
Kränzle
Nilfisk
Kwazar
Selaclean
Rain-X
Trico
QUIXX
Simoniz
Nanolex
Auto Finesse
Kärcher
Turtle Wax
Armor All
Macserien
Mafra
Shine Mate
Little Joe
Grace Mate Poppy
Autosol

Frakt från:

59kr

 

Fri frakt vid
order från 1200kr:

0kr


Fri retur (60 dagar):

0kr

Karta över tvätthallar / GDS-hallar - Bidra med den du tvättar i!

Tvätthallar/GDS-hallar

Om du inte har möjlighet att tvätta bilen hemma är det ett bra alternativ att göra det i en tvätthall/gör det själv-hall. Särskilt användbart är det om du vill använda foam lance och inte har tillgång till en egen högtryckstvätt. Dessutom är det fördelaktigt för miljön, eftersom du undviker att släppa ut föroreningar i naturen se bara till att tvätta på en modern tvätthall utrustad med oljefilter och anslutning till slambrunnar och reningsverk. I denna artikel har vi samlat övrig information om viktiga saker att tänka på när man skumtvättar i GDS-hall.

Hjälp till att fylla kartan! För att göra kartan så komplett som möjligt, skicka gärna in din lokala tvätthall till kartan genom formuläret nedan.

Det är inte alltid helt lätt att veta exakt var det finns moderna, välutrustade tvätt- och gör det själv-hallar, men på denna karta försöker vi samla så många som möjligt så att du enkelt och snabbt kan hitta till din närmaste tvätthall.

→ KLICKA HÄR FÖR ATT FYLLA PÅ KARTAN - LÄMNA INFO HÄR! ←

Du kan bidra till att fylla på kartan med fler tvätthallar! Fyll i formuläret genom länken ovan så uppdateras kartan med informationen. Har du kompletterande information om en tvätthall som redan finns på kartan kan du maila till info (a) autodude.se så uppdaterar vi informationen där.

Visa information om Service

Tryggt att handla

Hos oss handlar du tryggt och vi erbjuder enbart säkra betalningsalternativ. Autodude är ett svensk-registrerat bolag med eget lager och yrkeskunnig personal i Stockholm.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 14 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och kontrollera produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 60 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.