King Carthur
ValetPRO
Soft99
Dodo Juice
Collinite
Gtechniq
Rupes
Sonax
Meguiars
Autoglym
Padboys
Mothers
Dr Dirt
Gyeon
tershine
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Mirka
Chemical Guys
Angelwax
Furniture Clinic
Menzerna
Flex
Tokya
Poorboys
Kränzle
Nilfisk
Kwazar
Selaclean
Rain-X
Trico
QUIXX
Simoniz
Nanolex
Auto Finesse
Kärcher
Turtle Wax
Armor All
Macserien
Mafra
Shine Mate
Little Joe
Grace Mate Poppy

Frakt från:

59kr

 

Fri frakt vid
order från 1200kr:

0kr


Fri retur (60 dagar):

0kr

Om Autodude och företaget bakom

BILVÅRDSBUTIKEN PÅ NÄTET!

Autodude är ett svenskt företag med eget lager och egen personal. Vi har ett stort sortiment och yrkeskunnande inom bilvårdsprodukter.

Autodude.se ägs av Handshake Sweden AB. Autodude kommer ursprungligen från Finland och grundades 2015. Sedan April 2017 finns vi även i Sverige och i Norge.

Vårt välorganiserade Sverige-lager är lite över 1000 kvm stort och ligger endast 800 meter från Postnord-terminalen i Segeltorp, Stockholm. Detta gör det möjligt för oss att lagerhålla stora volymer av allt vi säljer samt leverera beställda produkter snabbt ut till våra kunder. I Åbo, Finland har vi ett centrallager för hela Autodude-koncernen.

Vi har ett brett sortiment och kvalificerade medarbetare med stor yrkeskunnighet. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att hitta de bästa och mest ändamålsenliga produkterna för bilvård. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Vi jobbar tätt ihop med våra leverantörer och samarbetspartners med produktutveckling och utbud.

Vill du bli en del av vårt fantastiska gäng? Kolla gärna in länken nedan för att se alla lediga tjänster vi har just nu. Vill du göra en spontanansökan kan du också skicka CV och personligt brev till isa@handshakesweden.se så kontaktar vi dig!

Klicka här för att se alla våra lediga tjänster just nu!

 

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Org. nr: 556974-8238
Gamla Södertäljevägen 125
14171 Segeltorp

Visa information om Service

Tryggt att handla

Hos oss handlar du tryggt och vi erbjuder enbart säkra betalningsalternativ. Autodude är ett svensk-registrerat bolag med eget lager och yrkeskunnig personal i Stockholm.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 14 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och kontrollera produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 60 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.