King Carthur
ValetPRO
Soft99
Dodo Juice
Collinite
Gtechniq
Rupes
Sonax
Meguiars
Autoglym
Padboys
Mothers
Dr Dirt
Gyeon
tershine
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Mirka
Chemical Guys
Angelwax
Furniture Clinic
Menzerna
Flex
Tokya
Poorboys
Kränzle
Nilfisk
Kwazar
Selaclean
Rain-X
Trico
QUIXX
Simoniz
Nanolex
Auto Finesse
Kärcher
Turtle Wax
Armor All
Macserien
Mafra
Shine Mate
Little Joe
Grace Mate Poppy

Frakt från:

59kr

 

Fri frakt vid
order från 1200kr:

0kr


Fri retur (60 dagar):

0kr

Autodudes utlämningsställe i Stockholm

På Autodudes utlämningsställe kan du handla från ett av Sveriges bästa och största sortiment av bilvårdsprodukter! I butiken visar vi upp ett mindre sortiment av våra storsäljande produkter. Där kan du även hämta ut ordrar du lagt i webshoppen eller få hjälp över disk med att välja produkter från vårt stora lager.

OBS: Med anledning av fortsatt ökad smittspridning ber vi er att fundera en extra gång om ert besök hos oss är nödvändigt. Undvik detta i den mån det går. Om ni trots allt vill besöka oss, vänligen beställ via vår hemsida och välj att hämta i butik. Detta minimerar köer och smittspridning.

Vi har utökat restriktionerna i vår butik och tillåter max 2 personer att besöka oss samtidigt. Detta kan resultera i längre kötider.

Utlämningsstället och butiken ligger i samma lokal som vårt lager för nätbutiken, vilket gör att vi har samma lagersaldon i vår fysiska butik som på nätet. Vi delar även butikslokal med vår andra butik Valostore. I butiken hittar du ett mindre sortiment av våra bästsäljande produkter, men givetvis kan du också handla produkter från hela vårt sortiment över disk. Ha i åtanke att detta främst är ett utlämningsställe, vid högre tryck kan väntetiden komma att bli lite längre. För snabbast möjliga service rekommenderar vi dig som kund att lägga din order redan innan ditt besök hos oss.

I butiken tar vi inte emot kontanter, utan vi har endast kortbetalning. Givetvis går det även bra att handla via ett företag. Då butiken delar ordersystem med webshoppen behöver vi namn och adress till dig som handlar (även endast för bokföring och för att underlätta garantiärenden, ej reklam- eller marknadsföringssyfte).

 

 

ÖPPETTIDER

Måndag–Torsdag 10:0018:00

Fredag 10:0017:00

 


Besöksadress: Gamla Södertäljevägen 125, 141 71 Segeltorp (strax söder om Stockholm).

Visa information om Service

Tryggt att handla

Hos oss handlar du tryggt och vi erbjuder enbart säkra betalningsalternativ. Autodude är ett svensk-registrerat bolag med eget lager och yrkeskunnig personal i Stockholm.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 14 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och kontrollera produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 60 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.